Обява

Свий
Няма добавени обяви.

06.04.08`

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 06.04.08`

Жив КЪСМЕТ колега ! Пали свещичка на този ден !

Коментар

Пируета на самурайчето е страхотен

Коментар

аз пък предотвратих неволно пируета... с челно спиране в близките дръвчета и двамата бяхме по инерция
        Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

раэходката беше хубава,но эа съжаление не мога да кача снимки
          Последно редактирано от gustav.6x6; 06-04-08, 22:05.
          SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
          SUZUKI JIMNY 1.3 16V
          JEEP WRANGLER 2.5
          JEEP CJ 7 2.5

Коментар

Първоначално публикуван от gustav.6x6 Преглед на мнение

Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
              мерси аз нещо не успях да я кача.
              SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
              SUZUKI JIMNY 1.3 16V
              JEEP WRANGLER 2.5
              JEEP CJ 7 2.5

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                ето и екстремното спускане: http://jmosh.com/elfec/off/%f0%e0%e7...d.06.04.08.mp4

В Такива случай Вушев казваше (не без основание!!!) "Газ, Газ бе, ГАААААЗ" - много памага (е не винаги). Но Митко е прав, колегата е Късметлия, пожелавам успех и за напред!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                  В Такива случай Вушев казваше (не без основание!!!) "Газ, Газ бе, ГАААААЗ" - много памага (е не винаги). Но Митко е прав, колегата е Късметлия, пожелавам успех и за напред!
                  Да де ама как газ като ти загасне мотора..?
                  ps.а някое видео да ви се намира?
                  Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Да де ама как газ като ти загасне мотора..?...
                    Ми тогава се натиска Съединителят по-малко за да се въртят колелата и да караш ТИ, кола, а не леген (така съм чувал де, не че много ги мога тези работи)

Коментар

С какви гуми е колегата в случая? По-опитните какво бихТЕ направили, наистина ми е интересно. Изтръпнах като го гледах... Аплаузи за колегата! Чакаме още снимки

Коментар

Днеска явно ни е ден. Софт разходката на ферозаджиите свърши рано-рано, и с едно роки и 2 самурая решихме да похулиганстваме. НЕма такава гняс.

След като и с тях се разделихме на Бонсови поляни (спуснахме по газопровода, доколкото разбрах), реших да мина за напряко през Люлин към Драгичево. Там си държа джипката. Всичко добре, особени премеждия нямаше, но на последното нанадолнище преди селото, леко странично наклонен път, и в края на наклона вада, доволно изровена и продължаваща да се изравя от течащата вода.

Толкова хлъзгава кал не бях виждал.

Та двете гуми се наместиха във вадата, и лекия страничен каклон се превърна в не толкова лек. Тъй като по-надолу вадата ставаше още по-дълбока, посточнно правех опити да изкарам двете гуми извън нея и да я обкрача. Ама не би. А от другата страна на вадата наклона сигурно беше от порядъка на 50-ина градуса.

Навит пълен десен волан, уж да ми излязат десните гуми от вадата евентуално. И... в крайна сметка решиха да излизат, и го направиша светкавично. Толкова светкавично че предната тръгна да се катери по 50 градусовия наклон, а задницата започна да поднася наляво. Съответно се опитах да натисна спирачки, от което задницата поднесе още повече, а предна дясна се изкачи още по високо.

През шофьорския прозорец земята изглеждаше твърде близо. Спрях накяк си и се окантарих почти на преобръщане. Трябваше известно време да се окопитя точно как да изляза. Навигатора отвори другата врата и се овеси едно хубаво, навих ляв волан и излязохме без особени проблеми.

А въпросното пътче изглеждаше съвсем безобидно.

И най-гупавото в цялата работа е че в тоя момент си мислех: "Айде, отекох. Сега и с ламарини трябва да се разправям." и десети от секундата след това се затюхках какъв аватар би излязъл, ако имаше кой да ме снима. После пък ме хвана яд че не се сетих да погледна инклинометъра.

Явно съм откачил окончателно. Болестта е нелечима.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

да де ок не споря - аз примерно се мъчех да запаля за да дам газ, а май само пускането по инерция без спирачки да беше най-добро но нали така се учим..та всеки пробва различен метод за слизане а после му мислим.../беше доста забавно!/

Коментар

Направо си бил като котка на лед!И наистина е трябвало само да махнеш крака от спирачката-все едно си на сняг.Имам опит от млади години с една Шкодичка 105 .Мотора отзад и зимата въртиш волана и а си натиснал спирачка предницата тръгва ,пускаш спирачката и всичко си идва на място
                            Чавдар Владимиров
                            0887/912075
                            Ленд Ровър Диско 1
                            Самуад в проект

Коментар

и двамата бяхме по инерция
                              На мене повече ми приличаше на спускане с шейничка. В такива условия - никакви спирачки, защото после може да караш не ти, а гравитацията. Само газчицата може да задържи джипката в правилна позиция.

Калоян наистина е извадил голям късмет, че при завъртането колелата от долната страна не са запънали в някоя неравност. Като гледам голия склон след това място ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от keiin Преглед на мнение
                                Леле,в това време...
                                Някой върнал ли се е?
                                лошо време лоша жена и силна рекия за ловец нема
                                Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                                X